Profesionalni organizator

dr-sc-kristina-brkic

dr. sc. Kristina Zvonar

Kristina Zvonar je doktorica znanosti iz područja biokemije, ali ju je život prije desetak godina odnio u područje standardizacije i organizacije. Prije 5 godina školovala se u Americi kod najpoznatije američke profesionalne organizatorice Julie Morgenstern i od tada se tim poslom bavi u Hrvatskoj.

Kristina je prva profesionalna organizatorica na našim područjima iako za sebe više voli reći da je savjetnik za organiziranje i razvoj organizacijskih vještina. Misija joj je razbiti predrasude o sterilnom redu i potrebi za savršenim organizacijskim sustavom. Stoga je razvila koncept Svjesnog Organiziranja, holistički pristup gdje svaka osoba stvara prostor oko sebe koji je odraz nje same. S klijentima radi na tome da prvo definiraju u čemu je problem, koji programi sprečavaju dobru organizaciju i koji su aspekti života, odnosno koje vrijednosti važne samom klijentu.  Zatim vodi klijenta kroz proces kreiranjem reda koji odgovara njegovoj osobnosti, ciljevima i potrebama. Ništa ne nameće, već omogućuje klijentima da ostvare svoj puni potencijal u stvaranju reda u sebi i oko sebe.

Kristina pri tome ne obećava ništa. Nakon što se prođe ovaj program, stvari se neće promijeniti same od sebe niti će itko početi savršeno funkcionirati. Već svatko od nas sam mora donijeti odluku da se želi promijeniti te da je spreman raditi, naučiti i usvojiti nove navike.

Kristina smatra da ne postoji univerzalno načelo koje odgovara svima; morate ga sami otkriti nakon što se upoznate s osnovnim principima, alatima i tehnikama. Možete li se osjećati ugodno u prevelikoj ili premaloj odjeći? Naravno da ne možete! Iako ta odjeća možda savršeno odgovara nekom drugom, vama nije po mjeri. Tako je i s organizacijskim sustavima, neovisno o tome je li riječ o organizaciji prostora ili vremena.

Radom jedan na jedan pojednostavnit ćemo vašu okolinu, stvoriti učinkoviti plan za organiziraniji način života i pokazati vam kako da sve to postane dio Vaše dnevne rutine.

REZULTAT: Preuzimanje kontrole, te oslobađanje vremena i prostora za stvari koje su bitne upravo Vama.

Kontaktirajte me:

Krežmina 1, Zagreb, HR

+385 98 941 05 94

kristina@inout.hr

Pridružite nam se na Facebooku

  Vaše ime (obvezno)

  Vaš Email (obvezno)

  Predmet

  Vaša poruka

  Prihvaćam pohranjivanje i uporabu podataka prikupljenih sa ove stranice.
  Više o politici privatnosti.

  captcha